Tillad eller bloker underretninger fra alle websteder

  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere øverst til højre. Indstillinger.
  3. Klik på Webstedsindstillinger under "Privatliv og sikkerhed".
  4. Klik på Meddelelser.
  5. Vælg at blokere eller tillade underretninger: Tillad eller Bloker alle: Slå til eller fra Websteder kan bede om at sende underretninger.

  1. Hvordan forhindrer du et websted i at sende dig beskeder?
  2. Hvordan slipper jeg af med uønskede meddelelser i Chrome?
  3. Hvorfor ønsker websteder at sende underretninger?
  4. Hvordan begrænser jeg websteder på Google Chrome?
  5. Hvordan administrerer jeg underretninger?
  6. Hvordan stopper jeg Google-underretninger?
  7. Hvordan rydder jeg meddelelser, der ikke forsvinder?
  8. Hvordan sletter jeg meddelelser?
  9. Hvorfor får jeg vedvarende pop op-vinduer fra Google Chrome?
  10. Hvad sker der, når du tillader et websted at sende underretninger?
  11. Hvordan fungerer browsermeddelelser?
  12. Hvad er en webmeddelelse?

Hvordan forhindrer du et websted i at sende dig beskeder?

For at afmelde meddelelser på Android-enheder skal du gå til Indstillinger > Webstedsindstillinger > Meddelelser. Vælg nu det websted, du vil afmelde. Under Tilladelser skal du klikke på Meddelelser og ændre den til 'Bloker' eller 'Ryd & NULSTIL'.

Hvordan slipper jeg af med uønskede meddelelser i Chrome?

Sådan slukkes Chrome-underretninger helt på Android:

  1. Åbn Google Chrome, og tryk på knappen Mere i øverste højre hjørne.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Notifikationer.
  4. Tryk på Vis underretninger for at stoppe alle underretninger fra Google Chrome-appen.

Hvorfor ønsker websteder at sende underretninger?

Web push notifikationer er beskeder, der kommer fra et websted. Du får dem på dit skrivebord eller din enhed, selv når den pågældende webside ikke er åben i din browser. De er en splinterny / spirende marketingkanal, der genoptager dine besøgende uden at kende deres e-mail eller andre kontaktoplysninger.

Hvordan begrænser jeg websteder på Google Chrome?

Sådan blokeres websteder på Chrome Android (mobil)

  1. Åbn Google Play Butik, og installer "BlockSite" -appen. ...
  2. Åbn den downloadede BlockSite-app. ...
  3. "Aktivér" appen i telefonens indstillinger, så appen kan blokere websteder. ...
  4. Tryk på det grønne "+" ikon for at blokere dit første websted eller din app.

Hvordan administrerer jeg underretninger?

Mulighed 1: I din Indstillinger-app

  1. Åbn din telefons indstillinger-app.
  2. Tryk på Apps & underretninger. Meddelelser.
  3. Tryk på en app under "For nylig sendt".
  4. Tryk på en type meddelelse.
  5. Vælg dine muligheder: Vælg Alerting eller Silent. Hvis du vil se et banner til at advare underretninger, når din telefon er låst op, skal du aktivere Pop på skærmen.

Hvordan stopper jeg Google-underretninger?

Stop krommeddelelser i Android

Åbn Chrome-appen på din enhed. Gå til højre side af adresselinjen, og klik på Indstillinger. Tryk på Webstedsindstillinger, og klik på Meddelelser. Gå til toppen for at slå indstillingerne "til eller fra".

Hvordan rydder jeg meddelelser, der ikke forsvinder?

Prøv at stryge underretningen for at slippe af med den. Hvis det ikke forsvinder, skal du trykke på det og holde det nede, og genvejen 'Appinfo' vises. Vælg Force stop. En advarsel vises, bare tryk på OK.

Hvordan sletter jeg meddelelser?

I menuen "Indstillinger" skal du trykke på "Lyd." & Notifikation ”, og rul derefter ned, indtil du ser posten“ Appnotifikationer ”. Tryk på det. Tryk på hver app for at se dens meddelelsesmuligheder. Hvis du vil deaktivere underretninger for en app, skal du skifte "Bloker alt" for at skifte til positionen.

Hvorfor får jeg vedvarende pop op-vinduer fra Google Chrome?

Hvis du ser nogle af disse problemer med Chrome, har du muligvis installeret uønsket software eller malware på din computer: Pop op-annoncer og nye faner, der ikke forsvinder. Din Chrome-startside eller søgemaskine ændrer sig konstant uden din tilladelse. Uønskede Chrome-udvidelser eller værktøjslinjer vender tilbage.

Hvad sker der, når du tillader et websted at sende underretninger?

Når brugere åbner et websted med "Tillad webstedsunderretninger", bliver de bedt om et pop op-vindue, der beder om tilladelse til at vise underretninger. Hvis brugerne er enige, gemmes deres valg i browserindstillinger, og kriminelle er i stand til løbende at fodre dem med uønskede annoncer.

Hvordan fungerer browsermeddelelser?

Disse klikbare rich content-meddelelser kan sendes til brugernes enheder af et websted eller en webapp. Web Push-underretninger kan leveres til din brugers enhed (mobil eller desktop), selv når brugeren ikke er på dit websted. Disse underretninger kan kun sendes til brugere, der har tilvalgt at modtage disse underretninger.

Hvad er en webmeddelelse?

Web push notifikationer er notifikationer, der kan sendes til en bruger via desktop web og mobil web. ... Web-push-underretninger leveres på en brugers desktop- eller mobilskærm, når som helst de har deres browser åben - uanset om brugeren er på webstedet eller ej.